Selecteer een pagina
Ik werk regelmatig als second shooter bij bruiloften, waarbij ik dus een collega trouwfotograaf assisteer. De bruiloft van Rob en Sanne was daar een voorbeeld van. Collega Sarah Duif vroeg mij of ik als tweede fotograaf mee wilde naar Uden e.o. en daar zeg ik uiteraard geen nee tegen. Te meer omdat samenwerken met Sarah altijd garant staat voor een geslaagde dag.

In de ochtend zijn we eerst bij de voorbereidingen van Rob geweest, waarna we door zijn gereden naar Sanne. Terwijl zij haar jurk aantrok en de laatste dingetjes in orde bracht, heb ik samen met een paar sterke mannen de achtertuin heringericht om zo voldoende ruimte voor de first look te creëren. En wat waren ze blij om elkaar te zien!

Voor de fotoshoot zijn we naar de Foodmarkt in Veghel verhuisd, alwaar de industriële panden een schitterende achtergrond vormden voor een mooie fotoserie, zowel buiten als binnen. We hebben allerlei verschillende lokaties op het terrein gebruikt voor de foto’s en moesten uiteindelijk nog haast maken om op tijd te zijn voor de ceremonie in Uden.

In de schaduw van een stokoude boom vond de huwelijksvoltrekking plaats, waarna een borrel voor de gasten werd geserveerd. Toen het kersverse echtpaar aan tafel ging, zat onze dag erop en zijn we weer huiswaarts gegaan. Rob en Sanne en natuurlijk Sarah, bedankt voor de mooie dag en heel veel geluk gewenst samen!

Meer informatie?

Wil je ook zulke gave foto's van jullie bruiloft? Check dan nu of jullie trouwdatum nog beschikbaar is in mijn agenda!

Meer informatie?

Wil je ook zulke gave foto's van jullie bruiloft? Check dan nu of jullie trouwdatum nog beschikbaar is in mijn agenda!

DuPho logo