Selecteer een pagina

Op 14 augustus 2015 trouwden Bart en Anneke. Ze vonden mij via internet en waren direct enthousiast over mijn stijl. Het feit dat ik ook in Den Bosch woonde was natuurlijk tevens een voordeel. We hadden een leuk kennismakingsgesprek bij hun thuis en ik kreeg een aantal dagen later de bevestiging dat zij met mij als fotograaf hun trouwdag wilden beleven.

Op de dag zelf was ik, samen met second shooter Patrick Ouwerkerk, al op tijd aanwezig bij hun woning vlakbij de Citadel in Den Bosch. We hadden samen overlegd dat we graag foto’s wilden gaan maken bij en op de Citadel, dus dat zijn we gaan doen nadat Bart zijn Anneke voor het eerst had gezien aan hun eigen voordeur. Na de sessie bij de Citadel zijn we wat verder richting het centrum van Den Bosch gegaan om op de Mariabrug nog wat mooie platen te schieten.

Vervolgens vertrokken we richting Klooster Bethlehem in Haren, waar de rest van de dag zou plaatsvinden. Ceremonie, borrel, diner en feest zouden allemaal daar plaatsvinden. We hadden uiteindelijk ontzettend geluk met het weer, want het was de hele dag mooi weer met veel zonneschijn, totdat het gezelschap de eetzaal binnenstapte en het begon te regenen. Geen probleem, want de rest van het programma was toch binnen gepland! Met een knalfeest werd deze prachtige dag afgesloten. Bart en Anneke: heel veel geluk gewenst samen en wie weet komen we elkaar nog eens tegen in Den Bosch, op de tennisbaan of het badmintonveld. 🙂

Meer informatie?

Wil je ook zulke gave foto's van jullie bruiloft? Check dan nu of jullie trouwdatum nog beschikbaar is in mijn agenda!

Meer informatie?

Wil je ook zulke gave foto's van jullie bruiloft? Check dan nu of jullie trouwdatum nog beschikbaar is in mijn agenda!

DuPho logo