Selecteer een pagina

Begin juni 2016 werd ik gebeld door een collega, omdat hij onverwacht in het ziekenhuis terecht was gekomen en daardoor een aantal bruiloften zelf niet kon fotograferen. De bruiloft, of moet ik zeggen “trouw”, van Wouter en Maaike was er daar één van. Uiteraard heb ik deze klus graag overgenomen en zodoende was ik op 18 juni te vinden in Antwerpen en omgeving.

Allereerst in het appartement van het bruidspaar, alwaar de families van de bruid en de bruidegom al druk bezig waren met hun eigen voorbereidingen. Maaike was toen nog bij de kapper, maar verscheen even later voor haar make-up en jurk. Dat verliep allemaal voorspoedig en ze was dan ook op tijd klaar voor haar Wouter.

Het koppel wilde graag foto’s maken op de Linkeroever van de Scheldt in Antwerpen, dus daar zijn we eerst naartoe gereden. Helaas begon het daar al snel te regenen, dus zijn we doorgereden naar het Centraal Station in Antwerpen. Onderweg werden we ingehaald door een grote politiebus met sirene en zwaailichten. Aangekomen bij het station bleek er een verdacht pakket te zijn gevonden op niveau -2 en gezien de gespannen situatie toen in België met terreuraanslagen, was er erg veel politie en zelfs militairen uitgerukt. Het betreffende niveau -2 was ontruimd, maar het station was nog wel toegankelijk. Na even overlegd te hebben, zijn we toch naar binnen gegaan om foto’s te maken en daar hebben we geen spijt van gekregen gelukkig!

Na de fotosessie vond de ceremonie plaats, waarna er een borrel werd gehouden bij de ouders van de bruidegom. Daarna vertrok het hele gezelschap naar Het Rekreatief te Wilrijk, waar de receptie gehouden werd. Al met al een mooie dag met een geweldig lief bruidspaar!

Meer informatie?

Wil je ook zulke gave foto's van jullie bruiloft? Check dan nu of jullie trouwdatum nog beschikbaar is in mijn agenda!

Meer informatie?

Wil je ook zulke gave foto's van jullie bruiloft? Check dan nu of jullie trouwdatum nog beschikbaar is in mijn agenda!

DuPho logo