Selecteer een pagina

Lesley en Meike trouwden op 24 juni 2016 in Uden. In de ochtend werd Meike door haar moeder en zus geholpen met haar voorbereidingen, voordat Lesley ten tonele verscheen in een schitterende Rolls Royce Silver Cloud III en haar, na een kleine borrel in de tuin, meenam naar de ceremonie in de Kruisherenkapel in Uden.

Daarna vertrok het bruidspaar te voet naar Señor PP voor een gezellige borrel met vrienden en bekenden. De fotosessie wilden ze graag deels in de kapel doen, maar toen we daar terugkwamen, was deze helaas gesloten door een miscommunicatie. Toen zijn we maar direct doorgereden naar Bedaf, waar de schitterende natuur een mooi decor vormde voor de fotosessie.

Uiteindelijk zijn we weer terug naar Señor PP gereden voor het diner en feest met de gasten, waar ik verder niet meer bij ben geweest. Ik vond het erg leuk om erbij te zijn geweest. Zie hieronder voor een kleine compilatie van de foto’s.

Meer informatie?

Wil je ook zulke gave foto's van jullie bruiloft? Check dan nu of jullie trouwdatum nog beschikbaar is in mijn agenda!

Meer informatie?

Wil je ook zulke gave foto's van jullie bruiloft? Check dan nu of jullie trouwdatum nog beschikbaar is in mijn agenda!

DuPho logo