Selecteer een pagina

Op 1 juli 2016 was de bruiloft van Willem-Jan en Lisanne in Oostvoorne. Na een lange autorit vanuit Den Bosch arriveerde ik bij hun huis, alwaar Lisanne mij ontving. Ze had haar trouwjurk al aan en was alleen nog bezig met de laatste voorbereidingen voor de dag. Willem-Jan was ondertussen al weg om zich om te kleden en het boeket te halen. Hij werd niet veel later echter voor de deur afgezet in een heuse General Lee: de auto van de Dukes of Hazzard. Zo een cool bruidspaar zie je niet vaak!

Volgens plan zijn we eerst de fotosessie gaan doen. Daarna werden we verwacht op de school waar Lisanne juf is. Het bruidspaar kreeg daar buiten op het schoolplein een warm onthaal van alle kinderen van de school. Er was zelfs een heus bruiloftslied ingestudeerd! Vervolgens ging de reis verder naar het mooie gemeentehuis van Westvoorne. Tijdens een soms emotionele ceremonie deden Willem-Jan en Lisanne hun geloften aan elkaar en werden zij in de echt verbonden. Buiten werden zij wederom opgewacht door de kinderen uit de klas van Lisanne, die een erehaag met bogen voor hen hadden gemaakt en de regen trotseerden om hun juf nog een keer te feliciteren.

De dag eindigde uiteindelijk bij Brasserie Lime in Oostvoorne met een borrel, bruidstaart, diner en feest voor de genodigden. Wat een schitterende plek voor een feest! Willem-Jan en Lisanne: super bedankt voor de leuke bruiloft en jullie enthousiasme. Jullie liefde voor elkaar spatte er vanaf en de foto’s spreken volgens mij dan ook voor zich.

Meer informatie?

Wil je ook zulke gave foto's van jullie bruiloft? Check dan nu of jullie trouwdatum nog beschikbaar is in mijn agenda!

Meer informatie?

Wil je ook zulke gave foto's van jullie bruiloft? Check dan nu of jullie trouwdatum nog beschikbaar is in mijn agenda!

DuPho logo