Selecteer een pagina

Over Mij

Hallo! Ik ben Peter Kasbergen en ik ben professioneel fotograaf. Ik fotografeer bruiloften door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Ik vertel jullie graag even wat over mijzelf en wat mij beweegt.

Ik woon met mijn gezin in het mooie ‘s-Hertogenbosch in het zuiden van het land. Ik breng graag mijn vrije tijd door met mijn twee kids en mijn lieve vrouw. Tijdens het schoolseizoen doen we dat vaak in het weekend met dagtripjes in Nederland, maar ook door gewoon op de fiets te springen en de stad in te fietsen. Ik heb dan altijd een camera bij me, want fotograferen is voor mij ook nog steeds een hobby. In de vakantieperiodes gaan we regelmatig naar de Pyreneeën in Zuid-Frankrijk, maar ook ontdekken we graag nieuwe plekken elders in Europa. Er is zoveel moois te zien!

Als ik tijd voor mezelf heb, speel ik graag een potje tennis. Daarnaast speel ik ook waterpolo in het winterseizoen. Verder ben ik een enorme autosportfan en kijk ik graag naar WRC en Formule 1. De laatste volg ik al sinds mijn jeugd en de laatste tijd natuurlijk nog meer door Max Verstappen! Ik bezoek regelmatig Circuit Park Zandvoort als er weer een leuke race te zien is en heb dan altijd mijn fotocamera bij me. Ook ben ik af en toe met de camera langs de proeven te vinden bij diverse autorally’s in Nederland.

Ik vind het geweldig om nieuwe gadgets uit te proberen, met name op fotografie-gebied. Maar ook oude gadgets in de vorm van analoge camera’s vind ik geweldig. Ik heb inmiddels een behoorlijke verzameling vintage fototoestellen, welke ik allemaal regelmatig probeer te gebruiken. En doordat ik Fuji mirrorless camera’s gebruik kan ik de vintage lenzen vaak ook nog op mijn digitale camera’s zetten. The best of both worlds!

Ik vind het fotograferen van mensen het allerleukst. Geef mij een mooi landschap en ik vind het best lastig om daar een gave foto van te maken. Zet er een persoon in en het gaat vanzelf! Bij bruiloften staan mensen en emoties voor mij dan ook altijd centraal. Als trouwfotograaf heb ik inmiddels meer dan 10 jaar ervaring en ik vind het fotograferen van de mooiste dag van bruidsparen nog iedere keer weer supergaaf om te doen! Ik hoor graag plannen voor de bruiloft en denk graag mee over we daar samen een schitterende bruidsreportage van kunnen maken, waar jullie nog tot in lengte van dagen met veel plezier in terug kunnen kijken.

Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn werk en wil je meer informatie, neem dan vooral contact op!

Peter Kasbergen

Peter Kasbergen

Trouwfotograaf

Hallo, ik ben Peter en ik zou het supertof vinden om een gave fotoreportage te maken van jullie trouwdag. Aarzel vooral niet om contact op te nemen. Ik beantwoord graag al jullie vragen.

Meer informatie of een afspraak maken?