Selecteer een pagina

Kosten

Zijn jullie enthousiast geworden na het bekijken van mijn website? Dan zijn jullie vast en zeker ondertussen ook benieuwd geraakt naar de kosten. Hieronder geef ik een kort overzicht van de vanaf-prijzen en wat daar allemaal bij inbegrepen is. Wij komen het liefst met 2 fotografen om jullie mooiste dag vast te leggen, maar ook 1 fotograaf is mogelijk.

Heb je onderstaand basispakket gezien en denk je “dat smaakt naar meer”? Onder het overzicht vinden jullie een aantal optionele toevoegingen en de bijbehorende prijzen. Willen jullie graag meer informatie en een vrijblijvend gesprek? Vul dan het contactformulier in. Jullie ontvangen dan een PDF met meer informatie en ik neem zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak.

 

Basispakket

 

De bovenstaande vanaf-prijzen gelden vanaf 2018. Natuurlijk is een bruiloft altijd maatwerk, dus vraag vooral naar de mogelijkheden, zoals:

 

Extra uren

Wanneer je meer dan 6 uur wilt laten fotograferen, dan is dat uiteraard mogelijk. Bij 2 fotografen kost een extra uur €150,- en bij 1 fotograaf is dat €115,-.

 

Same-day slideshow

Het is mogelijk om bij het begin van jullie feest een slideshow op een beamer te presenteren van een selectie van de foto’s van de dag tot dat moment. Om deze in elkaar te zetten, gebruik ik meestal de tijd tijdens het diner. Extra kosten: €150,-.

 

Drone fotografie

Indien gewenst kunnen een aantal beelden met een drone worden gemaakt. Dit geeft een verrassende nieuwe invalshoek op de fotosessie en de trouwlokatie! Dit is alleen mogelijk wanneer gebruik wordt gemaakt van 2 fotografen. Extra kosten: €150,-

 

Album uitbreidingen

Het standaard album is 25x25cm, heeft 15 spreads (30 pagina’s) en een kunstlederen kaft met jullie namen erop. Hierop zijn heel veel variaties mogelijk, zoals een grotere maat, meer spreads, andere kaftmaterialen, etc. Het is daarom onbegonnen werk om van al die opties de prijzen hier te plaatsen. Vraag gerust naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

 

Meer informatie of een afspraak maken?